OP EEN HAARTJE NA PERFECT

057/20 16 30

maak een afspraak

prijslijst

team

produkten

prijzen&promoties

services
Op een haartje na perfect!

Al zolang ik me kan herinneren heb ik last van gespleten haarpunten. Alles heb ik geprobeerd. Niets hielp. Totdat….ik de Split-Ender Pro leerde kennen.

De Split-Ender Pro trimt enkel de dode punten van je haren en bewaart je lengte. De droom van iedere vrouw! Heel wat kappers gebruiken het toestel. Ik zocht én vond een kapsalon in de buurt om meer te weten te komen over de Split-Ender Pro. Bij Coiffure Moderne in Ieper werken ze met het toestel, mét succes. ‘Natuurlijk heeft je kapsel af en toe nog een knipbeurt nodig zodat het mooi valt. Maar wat je met een schaar moeilijk kan: enkel de gespleten puntjes bijknippen, lukt dat met de Split-Ender Pro wel’, klinkt het.

Eerst installeer ik me aan de lavabo’s voor een wasbeurt. Voedende verzorging komt er deze keer niet aan te pas. Mooi meegenomen in de portemonnee. Voor een goed resultaat blijkt het belangrijk om de haarschubben open te laten. Zo vindt het toestel ieder dood haarpuntje makkelijk terug. Nadat Pascale mijn haren gedroogd heeft, is het tijd voor de passage met de Split-Ender Pro. Iedere lok gaat er meerdere keren doorheen. Ik schrik eerst even van het knetterende geluid van het toestel maar Pascale stelt me gerust. Net hét bewijs dat de behandeling méér dan nodig was. Een halfuurtje later voelen mijn haren opvallend zacht aan. Ik merk nog amper een gespleten haarpunt op. Wat een verschil!

Als kers op de taart passeert Pascale nog even over de laatste weerbarstige lokken met de stijltang. Lang geleden dat mijn haar er nog zo gezond uitzag! Zelfs mijn man maakte me een compliment Conclusie? De Split-Ender Pro verdient een dikke tien op tien. Kopen? Dat weet ik nog niet, want de passage bij Coiffure Moderne vond ik zo zalig dat ik er best elke 2 maand even langs wil.

 

Boek nu een behandeling 

actuele promotie
Split ender pro

beauty bear vitamins

Beautybear vitamins because beauty starts inside!

Beautybear vitamins HAIR bevatten Biotine, vitamine C en foliumzuur.
Biotine versterkt het haar en geeft het glans en maakt je haar dikker.

Biotine maakt vetzuur aan met als resultaat een sterke hoofdhuid waardoor de gezondheid van het haar wordt verbeterd.
Je haar gaat sneller groeien met beauty bear vitamines.

 “Vergeet” jij vaak om dagelijks je vitamines te nemen? Dan is Beautybear vitamins het juiste supplement voor u!

Beautybear vitamins komen in leuke gummies, met de kleur en smaak van fruit. Ze zijn gemaakt van fruit vezels en zijn lekker en gemakkelijk te kauwen!
De gummies zijn vrij van artificiële kleur- en conserveermiddelen en smaken.

Kleur je dag met  Beautybear vitamins!
 

Onze prijslijst is gebaseerd op normale haarlengte.
Er kunnen individuele verschillen voorkomen.
Indien u twijfelt, aarzel niet om ons vooraf uw vraag te stellen..
Zo komt U nooit voor verrassingen te staan.
Bemerk onze specialiteiten.

STYLING

SNITDIENSTEN

EXTRA'S

KLEURTECHIEKEN

OPSTEEKWERK

OMVORMINGEN